Τετάρτη 16 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κινητοποιήσεις για την Υγεία
  • Συγκέντρωση - συναυλία για την Υγεία διοργανώνουν την Παρασκευή στην Ελευσίνα τα Σωματεία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου «ΜΑΣΙΝΑ», Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας και Ασπροπύργου και οι Σύλλογοι Γυναικών Ελευσίνας και Ασπροπύργου. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων Ελευσίνας και η Επιτροπή Αγώνα «Θριασίου» Νοσοκομείου του ΠΑΜΕ καλεί σε προσυγκέντρωση τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας στην πλατεία Λαού στις 6 μ.μ.
  • Συνεχίζονται σήμερα οι κινητοποιήσεις 9 σωματείων νοσοκομείων που έχουν κλείσει και άλλων του Λεκανοπεδίου («Ευαγγελισμός», «Πολυκλινική», Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα», Πατησίων, «Αμαλία Φλέμινγκ», 7ο Θεραπευτήριο ΙΚΑ, «Αγιος Σάββας», «Αττικόν», Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής). Στα πλαίσια στάσης εργασίας 11 π.μ. μέχρι τη λήξη της βάρδιας, θα γίνει συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας, στις 12 μ.
  • Οι ειδικευόμενοι γιατροί του νοσοκομείου «Αττικόν» συνεχίζουν μέχρι την Παρασκευή επίσχεση εργασίας, όπως αποφάσισαν χτες σε γενική συνέλευση. Νωρίτερα έκαναν παρέμβαση στο υπουργείο Υγείας ζητώντας να πληρωθούν όλες τις δεδουλευμένες εφημερίες 6 μηνών και βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας.
  • O Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Νέας Ιωνίας διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη, στις 10.00 το πρωί, στο παλιό ΙΚΑ της Νέας Ιωνίας (στις παροχές), το οποίο λειτουργεί με 50% του προσωπικού και εξυπηρετεί και το Ηράκλειο, γιατί το ΙΚΑ Νέου Ηρακλείου έκλεισε.
  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στο κάτω Χαλάνδρι οργανώνει και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Χαλανδρίου, την Παρασκευή 18/10, στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Χίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ