Πέμπτη 17 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΥΓΕΙΑ
Κινητοποιήσεις εργαζομένων και φορέων
  • Εκπρόσωποι από 9 νοσοκομεία της Αττικής έκαναν χτες παρέμβαση στο υπουργείο Υγείας ζητώντας να ανοίξουν άμεσα τα νοσοκομεία που έκλεισαν, να τοποθετηθούν οι 1.665 εργαζόμενοι στις θέσεις τους και να ενισχυθούν τα νοσοκομεία από τον κρατικό προϋπολογισμό.
  • Σήμερα, συνδικαλιστές, εργαζόμενοι και φορείς του Βόρειου τομέα της Αθήνας θα κλείσουν στις 8 π.μ. τα ταμεία των νοσοκομείων και στις 6 μ.μ. θα κάνουν συγκέντρωση και πορεία στο Μαρούσι (σταθμός ΗΣΑΠ). Στις πρωτοβουλίες καλούν τα σωματεία των νοσοκομείων ΚΑΤ, Παίδων Πεντέλης, «Σισμανόγλειο», η Επιτροπή Αγώνα ΠΑΜΕ Ογκολογικού Κηφισιάς «Αγιοι Ανάργυροι», η Β' ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής, η Λαϊκή Επιτροπή Αμαρουσίου, οι Σύλλογοι Γυναικών Αμαρουσίου και Κηφισιάς.
  • O Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Νέας Ιωνίας διοργανώνει σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10 π.μ. στο παλιό ΙΚΑ της Νέας Ιωνίας (στις παροχές).
  • Συγκέντρωση - συναυλία για την Υγεία διοργανώνουν αύριο Παρασκευή στην Ελευσίνα τα Σωματεία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου «ΜΑΣΙΝΑ», Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας και Ασπροπύργου και οι Σύλλογοι Γυναικών Ελευσίνας και Ασπροπύργου. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων Ελευσίνας. Η Επιτροπή Αγώνα «Θριασίου» Νοσοκομείου του ΠΑΜΕ καλεί σε προσυγκέντρωση στην πλατεία Λαού στις 6 μ.μ.
  • Αύριο, Παρασκευή, θα γίνει συγκέντρωση στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στο Κάτω Χαλάνδρι από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Χαλανδρίου, στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Χίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ