Πέμπτη 17 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE
Ερίζουν για τις θέσεις

Σε κουρελόχαρτα (ακόμα μια φορά) μετατρέπουν κανονισμούς και νόμους, τα (αντικρουόμενα) συμφέροντα των ΠΑΕ και των επιχειρηματιών τους σε Super League και Football League. Σε ρόλο διαιτητή βρίσκεται η ΕΠΟ και παρατηρητή η ΓΓΑ. Οι δύο διοργανώτριες και τα μέλη τους διαφωνούν για τον αριθμό των ποδοσφαιρικών εταιρειών που θα προβιβάζονται και υποβιβάζονται.

Η Super League θέλει να προβιβάζονται/υποβιβάζονται δύο ΠΑΕ. Η Football League ζητάει μια περισσότερη (τρεις). Το ΔΣ στην ΕΠΟ (έχει τον τελικό λόγο) χτες δεν αποφάσισε και παρέπεμψε το θέμα στην επόμενη συνεδρίασή του.

«Λεπτομέρεια» της υπόθεσης. Το πρωτάθλημα της Super League βρίσκεται στην 8η αγωνιστική και της Football League στην 4η. Βάσει των υφισταμένων κανονισμών και νόμων, οι προϋποθέσεις και τα δεδομένα τους πρέπει να έχουν οριστεί πριν την έναρξη των διοργανώσεων... Επίσης αλλαγή τους δεν επιτρέπεται μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου... Αλλά - μπροστά στα συμφέροντα των ΠΑΕ και των επιχειρηματιών τους - ΕΠΟ και ΓΓΑ δεν κολλάνε σε «λεπτομέρειες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ