Τετάρτη 20 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μετανάστης πέθανε σε Τμήμα

Μετανάστης πέθανε μέσα σε Αστυνομικό Τμήμα. Το περιστατικό συνέβη προχτές στο αστυνομικό τμήμα του Αγ. Παντελεήμονα και νεκρός είναι 46χρονος μετανάστης από το Μπαγκλαντές. Στο διαδίκτυο αναρτήθηκαν καταγγελίες περί ξυλοδαρμού του.

Το γεγονός ανάγκασε την Αστυνομία να δώσει διευκρινίσεις για το συμβάν. Σύμφωνα με αυτές, ο μετανάστης ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος ψιλικών στην οδό Παρασίου 19 στον Αγιο Παντελεήμονα. Στις 12.30 της Δευτέρας μπήκε στο κατάστημά του 28χρονος αλλοδαπός από το Αφγανιστάν, ο οποίος με την απειλή βίας του ζήτησε να του δώσει πακέτα τσιγάρων. Ο ιδιοκτήτης αντιδρώντας έκλεισε τα ρολά του καταστήματος, εγκλωβίζοντας τον δράστη και κάλεσε την Αμεση Δράση. Ομάδα ΔΙΑΣ μετέβη στο σημείο, συνέλαβε το δράστη και τον οδήγησε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κατά την προφορική εξιστόρηση του συμβάντος στους αρμόδιους αστυνομικούς, μέσα στο Τμήμα Ασφαλείας, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα. Ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου δράστη για απόπειρα ληστείας, ενώ το αστυνομικό τμήμα διενεργεί προανάκριση για τον αιφνίδιο θάνατο του 46χρονου, στο πλαίσιο της οποίας έχει παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ