Παρασκευή 22 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ζήτησε τα μεροκάματα και τον σκότωσαν

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 28χρονο γιατί ζήτησε τα μεροκάματα φίλης του που της χρωστούσε ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ομόνοια.

Το έγκλημα έγινε το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Γερανίου και ως δράστες συνελήφθησαν ένας 39χρονος και ο 43χρονος διαχειριστής του καταστήματος. Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο άτυχος 28χρονος, ο οποίος έμενε στον Πύργο Ηλείας, είχε έλθει στην Αθήνα για να φέρει σε νοσοκομείο συγγενικό του πρόσωπο, που έχει πρόβλημα υγείας. Πριν λίγες μέρες συναντήθηκε μ' ένα φίλο του και την κοπέλα. Ενώ συζητούσαν για τα προβλήματά τους, η κοπέλα τους είπε ότι ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στην οδό Γερανίου, όπου εργαζόταν μέχρι πρότινος, της χρωστούσε ένα ποσό από τα δεδουλευμένα της και προθυμοποιήθηκαν να τη συνοδεύσουν για να τα ζητήσει.

Οταν πήγαν στο εστιατόριο ενημερώθηκε ο 43χρονος, ο οποίος είναι ο διαχειριστής του καταστήματος, για την παρουσία και την απαίτηση των οφειλομένων χρημάτων από την ημεδαπή, ειδοποίησε δε τηλεφωνικά τον 39χρονο να μεταβεί σε αυτό. Ο δράστης, μόλις έφτασε στο εστιατόριο διαπληκτίστηκε με το θύμα, το οποίο χτύπησε στο κεφάλι με γροθιές με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος, όπου συνέχισε να τον χτυπάει με κλωτσιές. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, που ειδοποιήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι συνέλαβαν επιτόπου τον 39χρονο, ενώ ο 43χρονος συνελήφθη αργότερα από αστυνομικούς. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου κατέληξε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, συνεπεία βαριών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ