Σάββατο 23 Νοέμβρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Σάββατο

-- Η ΤΕ Φθιώτιδας οργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση προς τιμήν των 95χρονων του ΚΚΕ, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λαμίας, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Μεγαλόπολης θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, με ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Πελοποννήσου του Κόμματος.

Αύριο, Κυριακή

-- Η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ διοργανώνει προς τιμήν της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης κατά των φασιστών - ναζιστών κατακτητών, εκδήλωση στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στον Πλάτανο στις 11 π.μ.

-- Οι ΚΟΒ και οι ΟΒ Αιγίου θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση για τα 95χρονα του ΚΚΕ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (πρώην Νοσοκομείο), στις 6:30 μ.μ., με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Προσφυγικών Πάτρας θα πραγματοποιήσει συνεστίαση - γλέντι για τα 95χρονα του ΚΚΕ, στο εστιατόριο «Πέριξ», στις 9 μ.μ.

-- Η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Πάτρας διοργανώνει σύσκεψη με θέμα «Για την αναζωογόνηση και ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος», στα Γραφεία της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Αριστείδη Δαμαλά, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Οι Οργανώσεις Ηλείας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στο χωριό Πούσι, με θέμα: «Η μάχη του ΕΛΑΣ στο Πούσι», στις 10 π.μ. και με ομιλητή τον Βίκτορα Θωμόπουλο, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Οι Οργανώνεις Ζακύνθου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση για τα 95χρονα του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου, με ομιλητή τον Διονύση Κεφαλληνό, μέλος της ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει ομιλία για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Γιώργο Θεοδοσίου, μέλος της ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ