Τετάρτη 27 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Κόντρα στην Παρί ο Ολυμπιακός

Με στόχο να σταθεί όρθιος στο Παρκ Ντε Πρενς, κάτι που αν το καταφέρει τον φέρνει... αγκαλιά με την πρόκριση στον επόμενο γύρο ή του την εξασφαλίζει κιόλας (ανάλογα με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα την Παρί Σεν Ζερμέν (21.45, ΔΤ) για την 5η αγωνιστική του ομίλου του. Η ελληνική ομάδα ουσιαστικά χρειάζεται μια νίκη στα εναπομείναντα δυο παιχνίδια (σήμερα και Αντερλεχτ εντός), ωστόσο ακόμα και με ισοπαλία σήμερα μπορεί να βρεθεί στον επόμενο γύρο εάν η Μπενφίκα χάσει από την Αντερλεχτ στο Βέλγιο. (Ο Ολυμπιακός υπό προϋποθέσεις προκρίνεται ακόμα και εάν κάνει δυο ήττες).

Οπως και να έχει πάντως, στόχος του Ολυμπιακού είναι και σήμερα να συνεχίσει τα θετικά ευρωπαϊκά του αποτελέσματα. Για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μίτσελ, που έδειξε να θεωρεί τη μάχη του κέντρου κλειδί της αναμέτρησης, ένα θετικό αποτέλεσμα είναι εφικτό αφού όπως επισήμανε από την ήττα της πρεμιέρας από την Παρί έχουν αλλάξει πολλά. Στην αντίπερα όχθη ο τεχνικός της Παρί, Λοράν Μπλαν, δήλωσε πως η ομάδα του αν και έχει προκριθεί ουσιαστικά, θα κυνηγήσει τη νίκη καθώς την ενδιαφέρει η πρωτιά στον όμιλο.

  • Αλλα σημερινά παιχνίδια (21.45): ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερν (19.00, ΝS2), Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατασαράι (NS1), Λεβερκούζεν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (NS2), Αντερλεχτ - Μπενφίκα (NS3), Γιουβέντους - Κοπεγχάγη (NS7), Σαχτάρ - Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μάντσεστερ Σίτι - Βικτόρια Πλζεν.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ