Παρασκευή 4 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
μία εκδήλωση
  • Αύριο (6.30μμ) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), ο Δήμος Αμυνταίου διοργανώνει εκδήλωση κατά την οποία θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Αμυνταίου διήγησις», σε σκηνοθεσία Χρήστου Σκούρα.
  • Τη Δευτέρα (8μμ) οι εκδόσεις «Μανδραγόρας» και το Θέατρο Εξαρχείων παρουσιάζουν στο χώρο του θεάτρου (Θεμιστοκλέους 69), το νέο βιβλίο του Φαίδωνα Πατρικαλάκη «Η αρπαγή του βελούδου». Θα μιλήσουν οι: Κ. Κρεμμύδας, Γ. Κοντός. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Φ. Πατρικαλάκης. Θα απαγγείλουν οι ηθοποιοί: Τάκης Βουτέρης, Αννίτα Δεκαβάλλα και Αλεξάνδρα Παντελάκη.
  • Ο τομέας Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου διοργανώνει σήμερα (6.30μμ) στην αίθουσα «Σάκη Καράγιωργα» συζήτηση με θέμα το θεατρικό έργο «Ορέστης» του Γιώργου Μποτονάκη.
  • Τη Δευτέρα (7.30μμ) στο Ιδρυμα Γουλανδρή - Χορν (Μ. Αυρηλίου 5, Αέρηδες), ο Αντώνης Λιάκος θα αναφερθεί στο θέμα: «Οι ανθρωπιστικές επιστήμες: Το παράδειγμα της ιστορίας».
  • Στη Μεγάλη Αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, αύριο (7μμ) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Ο νεοελληνικός διαφωτισμός και η Ηπειρος». Θα μιλήσουν οι: Π. Νούτσος, Κ. Βλάχος, Κ. Πέτσιος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ