Πέμπτη 5 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΠΑΡΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΠΑΠΑΡΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΦΤΗ προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος μέσω Ο.Β. Χαιδαρίου της ΚΝΕ.

Δημήτρης & Ελένη Ανδριώτη Λίτσα Χαρίτου

***

φωτό 1

Στην μνήμη του αξέχαστου φίλου και συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΛΙΑΠΑΤΗ, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρουμε 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Ηρακλείου Αττικής.

Περικλής -Λένα Καρμή

***

Στην μνήμη της συζύγου μου, ΜΑΥΡΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, μέλους της Εθνικής Αντίστασης που υπήρξε πιστή ως το τέλος της ζωής της, στα ιδανικά και τις αρχές του Κόμματός μας, του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αγ. Σπυρίδωνα Αιγάλεω.

Ο σύζυγός της, Γιώργος Α. Παπαδημητρίου

***

φωτό (όπωσδήποτε!) 1

Πριν από λίγες μέρες έφυγε από κοντά μας η ΘΕΟΔΩΡΑ (ΛΟΛΑ) ΡΑΡΡΗ. Το Παράρτημα Πετρούπολης της Εθνικής Αντίστασης και Δ.Σ.Ε. στη μνήμη της συγκέντρωσε και προσφέρει στο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ. Στον αγαπημένο σύζυγό της Σωκράτη, στα παιδιά και στα εγγόνια της τα μέλη του εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια.

***

Οι αντιστασιακοί και φίλοι της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ από το Ηράκλειο Αττικής, που πήγαμε την Κυριακή 1.12.2013, στο Γοργοπόταμο για την εκδήλωση ανατίναξης της Γέφυρας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ στον αγώνα του για την ανατροπή του βάρβαρου εκμεταλλευτικού συστήματος του καπιταλισμού, προσφέρουμε το ποσό των 125 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ηρακλείου Αττικής.

***

φωτό 1

Στην μνήμη του ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗ, μαχητή του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, 400 ευρώ στο ΚΚΕ, ως πρώτη δόση.

Ηρακλής Κακαβάνης

***

Στην μνήμη των σ. ΤΖΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ, ΝΙΚΟΥ ΤΡΟΥΣΣΑ, και ΜΙΜΗ ΔΑΚΟΥΡΟΥ (Τσιπουριού), προσφέρω, σαν 2η δόση, στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων, 500 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΡΗΣ
Ενας σύντροφος

***

φωτο 3

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΡΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΡΗ καθώς και του φίλου και συντρόφου ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΠΑ που αγωνίστηκε για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο προσφέρω 40 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ιδιωτικής Υγείας Αθήνας - Πειραιά.

Γιάννης Πάπαρης



ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ
ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ

ΛΙΑΠΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΙΑΠΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΛΟΛΑ ΡΑΡΡΗ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΛΟΛΑ ΡΑΡΡΗ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ