Παρασκευή 6 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΟΥΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΟΥΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
φωτό(Νικόλαος Γαλιατσάτος)

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ, που γεννήθηκε στα Βαλσαμάτα Κεφαλονιάς και πέθανε το 1987 στην Τρίπολη, καθώς και των αδελφών του ΑΝΔΡΕΑ, ΜΙΧΑΛΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΜΑΡΙΑΣ και των γονιών τους ΔΟΞΑΣ και ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, προσφέρουμε 30 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Η κόρη του Δόξα Διολή και η εγγονή του Νικολέττα

***

φωτό 2

Για την ονομαστική γιορτή του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, στελέχους του ΚΚΕ και της Τοπ. Αυτοδιοίκησης ο οποίος πέρασε πολλά χρόνια της ζωής του στις φυλακές και τις εξορίες, και στη μνήμη της αλησμόνητης αδερφής και θείας μας, ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΧΩΡΑΪΤΟΥ, προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Ολγα Κυριαζοπούλου

Νάσος Κυριαζόπουλος

* Για τη γιορτή του αδελφού μου ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ που «έφυγε» πριν από 13 χρόνια, αγωνιστή της Αντίστασης, κομμουνιστή με πολλά χρόνια φυλακές και εξορίες, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ.

Η αδελφή του, Μαρία Κυριαζοπούλου - Καντερέ

***

φωτο 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΣΙΕΡΗ, συντρόφου για 40 χρόνια, του ανθρωπιστή και κομμουνιστή, που «έφυγε» σαν σήμερα ένα χρόνο πριν, στις 6.12.2012 (84 ετών), προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Ηλείας, το ποσό των 150 ευρώ.

Ουρανία Καφαντάρη - Κατσιέρη

***

φωτο 1

Στις 27 Αυγούστου 2013 συμπληρώθηκαν 8 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, πιστός οπαδός του ΚΚΕ, από το Αμαλού Ικαρίας.

Στη μνήμη του, και για την ονομαστική του γιορτή, τα παιδιά του Αγγελική και Γιώργος και η εγγονή του Νικολέτα προσφέρουν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ραχών Ικαρίας.

ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ ΝΙΚΟΣ του Αλέξανδρου
ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ ΝΙΚΟΣ του Αλέξανδρου
***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ προσφέρω 100 ευρώ στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ».

Νότα Τ.

***

φωτο 4

Στη μνήμη των αγωνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης του ελληνικού λαού και πιστών οπαδών του ΚΚΕ από την Πρέβεζα ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΥΡΤΖΗ, ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΑΔΑΜ, ΦΩΤΗ ΑΔΑΜ και ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΔΑΜ, προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 60 ευρώ, μέσω ΚΟ Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής.

Οικογένεια Μαρίας Σουρτζή


ΦΩΤΗΣ ΑΔΑΜ
ΦΩΤΗΣ ΑΔΑΜ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΔΑΜ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΔΑΜ

ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΑΔΑΜ
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΑΔΑΜ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΩΡΑΪΤΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΩΡΑΪΤΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΕΡΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΕΡΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ