Παρασκευή 6 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 103-105
«Ερυθρόλευκο»... εξπρές

Αν και λαβωμένος από τις απουσίες βασικών παικτών (Σίμον, Μαυροειδής τραυματίες - Πρίντεζης, Μπέγκτις τιμωρημένοι) ο Ολυμπιακός σε ρόλο... εξπρές δε σταμάτησε ούτε στο Μόναχο, αφού για την 8η αγωνιστική του ομίλου επικράτησε της Μπάγερν με 105-103 διατηρώντας το αήττητό του σε Ευρώπη και Ελλάδα (17 στα 17).

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στην ιδιαίτερα αξιόμαχη Μπάγερν παίζοντας κατά διαστήματα καλό μπάσκετ (αν και στο τέλος παραλίγο να πληρώσουν την αμυντική χαλάρωση) έφθασαν στη νίκη με κορυφαίους τους Σπανούλη (24π), Περπέρογλου (25) στην περιφέρεια, αλλά και τον Ντόνσον (13π) κάτω από τα καλάθια.

  • Με την ατυχία να τον χτυπάει για μια ακόμη φορά (σοβαρός τραυματισμός Παππά) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα (21.30, ΝS3) σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού για την πρόκριση στο ΤΟΠ-16 έπειτα από τον μέχρι τώρα απολογισμό των «πρασίνων» (3 νίκες, 4 ήττες). Στα αγωνιστικά, ο Λάσμε αναμένεται να χρησιμοποιηθεί, ενώ αμφίβολος λόγω ίωσης είναι ο Μαυροκεφαλίδης. Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι σε μια αξιόμαχη και επικίνδυνη ομάδα όπως χαρακτήρισε τον Ερυθρό Αστέρα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ