Σάββατο 7 Δεκέμβρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Οι Τομεακές Οργανώσεις Εργατικού, Μαθητείας - Κατάρτισης και ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός και η εργατική εξουσία - Η πείρα του Δεκέμβρη του ΄44»,αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51, στον 4ο όροφο). Θα μιλήσει ο Χήρας Χρήστος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Οι ΟΒ ΤΕΙ Καλαμάτας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για το Δεκέμβρη του '44, την Τρίτη 10 Δεκέμβρη, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα 29 του ΤΕΙ Καλαμάτας. Θα μιλήσει ο Δ. Οικονομάκος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Χαλκίδας της ΚΝΕ διοργανώνει πενθήμερο εκδηλώσεων στο ίδρυμα, από τις 9 έως τις 13 Δεκέμβρη. Συγκεκριμένα: Τη Δευτέρα, 9 Δεκέμβρη θα προβάλλει την ταινία «Παιδαγωγικό Ποίημα». Την Τρίτη, 10 Δεκέμβρη, θα προβάλλει την ταινία «Che», ενώ στις 12 το μεσημέρι, στο Μικρό Αμφιθέατρο κάνει βιβλιοπαρουσίαση των τριών εκδόσεων του ΚΣ της ΚΝΕ «Αλήθειες και Ψέματα για το Σοσιαλισμό», από τον Παναγιώτη Κετσιετζή, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ. Την Τετάρτη, 11 Δεκέμβρη, οργανώνει στις 10 μ.μ. λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι, ενώ όλες τις μέρες μέχρι και την Παρασκευή, 13 Δεκέμβρη, θα λειτουργεί έκθεση μαρξιστικού βιβλίου και ιστορικό αφιέρωμα στο ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ