Σάββατο 7 Δεκέμβρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Ο ΒΥΡΩΝ»
Στήριξη στην «Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση»

Σήμερα και αύριο, καθώς επίσης και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 14 - 15 Δεκέμβρη, ο Σύλλογος Εργαζομένων στην ιδιωτική Εκπαίδευση Νομού Αττικής «Ο Βύρων» προχωρά σε εκλογές.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο σωματείο καλούν τους εργαζόμενους στην ιδιωτική εκπαίδευση να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες, να δυναμώσουν το σωματείο, να στηρίξουν την «Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση», το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ.

Οπως αναφέρουν μεταξύ άλλων στη διακήρυξή τους οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, «χρειαζόμαστε σωματείο που χτίζει καθημερινά και έμπρακτα την ενότητα όλων των εργαζομένων του κλάδου (εκπαιδευτικοί, φύλακες, καθαρίστριες κ.λπ.), όλων όσοι εργάζονται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, σε γραμμή σύγκρουσης, ρήξης με τους σχολάρχες και τα κόμματα της ΕΕ. Χρειαζόμαστε κίνημα πολιτικοποιημένο, που θα παλεύει καθημερινά για όλα τα προβλήματα και την ίδια ώρα θα παλεύει ενάντια στη μήτρα που γεννά τα μνημόνια και κάνει κόλαση τη ζωή των εργαζομένων, την εξουσία των επιχειρηματικών ομίλων, που μετατρέπει σε εμπόρευμα την Υγεία, την Παιδεία», τονίζουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ