Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: Την παράταση των εκλογών στο Σύνδεσμο Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά ανακοίνωσε η Εφορευτική Επιτροπή. Οι αρχαιρεσίες θα συνεχιστούν το Σάββατο 14/12 και την Κυριακή 15/12, από τις 11.30 π.μ. έως τις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (Ομηρίδου Σκυλίτση 19). Η παράταξη της ΔΑΣ καλεί σε συμμετοχή και ενίσχυση του ψηφοδελτίου της.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΗ: Από αύριο, Πέμπτη, μέχρι και την Κυριακή 15/12 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στο Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ) Δυτικής Μακεδονίας. Το ΣΕΕΕΝ καλεί τους εργαζόμενους στην Ενέργεια (μόνιμους, οκταμηνίτες, διμηνίτες, εργαζόμενους στις εργολαβίες) να συμμετάσχουν μαζικά.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΩΝ: Συγκέντρωση στο υπουργείο Οικονομικών (οδός Νίκης, Σύνταγμα) πραγματοποιεί, σήμερα, στη 1.30 μ.μ., το Συντονιστικό ενάντια στην κατάργηση - συρρίκνωση φορέων του Δημοσίου (ΟΣΚ, ΙΓΜΕ, ΜΟΔ, ΕΛΓΟ κ.ά.).

«COCA-COLA»: Συνεχίζουν την απεργία μέχρι το Σάββατο 14/12 οι εργαζόμενοι του εργοστασίου της «Coca-Cola» στη Θεσσαλονίκη. Απαιτούν την άμεση επαναπρόσληψη των 33 άδικα απολυμένων συναδέλφων τους.

ΗΜΕΡΙΔΑ: Ημερίδα, με θέμα την Κοινωνική Ασφάλιση και ομιλητή τον Θωμά Κακκαβά διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ - Τραπεζών, σήμερα, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγίας Φιλοθέης 5Β, πλατεία Μητροπόλεως).

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΙΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ: Σε γενική συνέλευση καλεί τους εργαζόμενους και τους άνεργους του κλάδου το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, σήμερα, στις 5 μ.μ., στο ΕΚΑ (3ης Σεπτεμβρίου 48Β και Μάρνη - 2ος όροφος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ