Παρασκευή 13 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκδηλώσεις αλληλεγγύης από ταξικά συνδικάτα και φορείς

Γιορτές για τα παιδιά εργαζομένων και ανέργων διοργανώνουν οι δυνάμεις της κοινωνικής συμμαχίας

Εκδηλώσεις για τα παιδιά εργαζομένων και ανέργων διοργανώνουν συνδικάτα και φορείς του κινήματος, για να εκφραστεί η ταξική αλληλεγγύη σ' εκείνους που πλήττονται περισσότερο από την καπιταλιστική κρίση και τη διαχείρισή της προς όφελος του κεφαλαίου. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται αυτές τις μέρες, η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ προετοιμάζει την παράσταση «Το δέντρο της γης και οι Καλικάντζαροι». Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις στο τηλέφωνο 210.3301.847.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι εξής εκδηλώσεις αλληλεγγύης:

  • Το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών διοργανώνει εκδήλωση για παιδιά εργαζομένων και ανέργων, την Κυριακή 15/12, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου των εργαζομένων του ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110, πλατεία Βικτωρίας). Η εκδήλωση περιλαμβάνει παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου, αφήγηση παραμυθιού και δώρα για τα παιδιά.
  • Γιορτή για τα παιδιά οργανώνει στις 14/1/2014 η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων, με παράσταση από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ.
  • Εκδήλωση - γιορτή για τα παιδιά των οικοδόμων, Ελλήνων και μεταναστών, ηλικίας μέχρι 12 ετών, διοργανώνει το Συνδικάτο Οικοδόμων Λάρισας, το Σάββατο 21/12, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.
  • Γιορτή για τα παιδιά διοργανώνουν τα Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, Μετάλλου, Οικοδόμων, Συνταξιούχων ΙΚΑ Φθιώτιδας, την Κυριακή 22/12, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας. Επίσης, καλούν για συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων, παιχνιδιών και βιβλίων για οικογένειες που έχουν ανάγκη (10 π.μ. - 12 μ., στο γραφείο των συνταξιούχων ΙΚΑ, Λεωνίδου 24, Λαμία και 6 μ.μ. - 8 μ.μ., στο γραφείο του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων, στο Εργατικό Κέντρο).
Σύλλογοι της ΟΓΕ
  • Χριστουγεννιάτικη γιορτή αλληλεγγύης οργανώνει ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 15/12, στις 11 π.μ., στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων (Φιλιππουπόλεως και Πέραν).
  • Γιορτή για τα παιδιά διοργανώνει ο Προοδευτικός Σύλλογος Γυναικών Σταυρούπολης, την Κυριακή 15/12, στις 6.30 μ.μ., στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κουκλοθέατρο, ζωγραφική, παραμυθοκουζίνα, κατασκευές και δραστηριότητες για τα παιδιά αλλά και κουβέντα με τους μεγάλους.
  • Ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων οργανώνει εκδήλωση για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, αύριο Σάββατο 14/12, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα «Αίθριο» του Ιστορικού Καφέ «Κήπος». Θα παρουσιαστεί δραματοποιημένο το παραμύθι «Ο χιονάνθρωπος με τη ζεστή καρδιά».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ