Σάββατο 14 Δεκέμβρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ και το ΤΣ Ηλείας της ΚΝΕ διοργανώνουν σήμερα εκδήλωση με θέμα «95 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ». Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου, φωτογραφίας και μουσικό αφιέρωμα. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο του Πύργου, στις 7 μ.μ.

-- Εκδήλωση - συνεστίαση για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ οργανώνει σήμερα η ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ στις 8 μ.μ., στην οικογενειακή ταβέρνα «ΤΟ ΠΑΡΚΟ» στην Καλή Σκύδρας.

-- Εκδήλωση για τα 95χρονα του Κόμματος, στον Αγιο Κήρυκο Ικαρίας, στην αίθουσα του Αγίου Παντελεήμονα, σήμερα στις 7.30 μ.μ..

-- Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 95χρονα του Κόμματος, οι Κομματικές Οργανώσεις Φαλάνης, Οικοδόμων, Τροφίμων, Μετάλλου, Ενδυσης, διοργανώνουν λαϊκό γλέντι, στη Φαλάνη της Λάρισας, (στην κεντρική πλατεία, στο καφενείο του Ντόβα), σήμερα στις 8.30 μ.μ.

-- Γλέντι προς τιμήν των 95χρονων του Κόμματος, διοργανώνει σήμερα η ΤΟ Σερρών του ΚΚΕ, στην ταβέρνα «το Ποταμάκι» στον Αη Γιάννη Σερρών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ