Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η μουσική πρόταση των KollektivA

Εχοντας αφήσει πίσω τους μια απολύτως δημιουργική και επιτυχημένη περίοδο, οι KollektivA, λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία της δεύτερης δισκογραφικής τους δουλειάς, υποδέχτηκαν το χειμώνα με τη φλόγα και το πάθος που τους χαρακτηρίζει, σε ένα live, στη σκηνή του Kookoo, την περασμένη Παρασκευή.

Οι KollektivA αντιλαμβάνονται τη δημιουργική τους πορεία ως μια εναλλακτική μουσική ιστορία που προχωρά δυναμικά! Μια ιστορία που μέχρι τώρα αποτελείται από πολλά... κεφάλαια, με πιο πρόσφατα τη μουσική σύνθεση για τη θεατρική παράσταση «Φώντας», την παραγωγή της συλλογής αντιφασιστικών τραγουδιών «Μία Απάντηση», την ενορχήστρωση της μουσικοθεατρικής παράστασης «Γενιές Σημαδεμένες» και την ολοκλήρωση της δισκογραφικής τους δουλειάς, με τίτλο «Η Μπαλάντα της Φυλακής», ένα μουσικοθεατρικό έργο, εμπνευσμένο από το ομώνυμο ποίημα του Oscar Wilde.

Οι KollektivA είναι οι: Θανάσης Χουλιαράς: φωνή, Φάνης Μαργαρώνης: κιθάρες, φωνή, Γιώργος Θεοφάνους: κιθάρες, πλήκτρα, Μάκης Κρέτσης: κρουστά, φωνή, Γιώργος Παύλου: μπάσο, Δημήτρης Γιαννούχος: τύμπανα, φωνή, Υπεύθυνος ήχου: Δημήτρης Ρετουνιώτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ