Σάββατο 28 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σε απόσταση αναπνοής από την κάλυψη του πλάνου της

Σε λαϊκές γειτονιές όλης της χώρας μετέφεραν μήνυμα αντίστασης με τα αγωνιστικά τους κάλαντα τα μέλη της ΚΝΕ
Σε λαϊκές γειτονιές όλης της χώρας μετέφεραν μήνυμα αντίστασης με τα αγωνιστικά τους κάλαντα τα μέλη της ΚΝΕ
Με αισιοδοξία τα μέλη της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα κλιμακώνουν την προσπάθειά τους ώστε να κερδηθεί η μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης που δίνουν στο πλευρό του Κόμματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία από το «κλείσιμο» στις 23/12, η ΚΝΕ είχε καλύψει το 90,42% του πλάνου της, ενώ η πλειοψηφία των Οργανώσεων βρίσκεται σε πορεία υπερκάλυψης των πλάνων της.

Στο διάστημα που μεσολάβησε απ' τις 23/12 το ποσοστό αυτό είναι βέβαιο πως έχει αυξηθεί κατά πολύ, χάρη και στα αγωνιστικά κάλαντα που έψαλαν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα. Μέλη και φίλοι της Οργάνωσης ξεχύθηκαν σε γειτονιές και χώρους όπου συχνάζουν νέοι άνθρωποι, χτύπησαν πόρτες ανθρώπων του μόχθου, μην ξεχνώντας τους αντιστασιακούς, βετεράνους του κινήματος, για τους οποίους κάθε επαφή με τη νέα βάρδια στον αγώνα είναι πάντα μεγάλη χαρά.

Βαδίζοντας ήδη στην τελική ευθεία με το στόχο της υπερκάλυψης ορατό πια, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ θέτουν επί τάπητος το πώς θα απευθυνθούν σε ακόμα περισσότερους νέους με το κουπόνι, πώς θα αξιοποιήσουν και την τελευταία δυνατότητα. Ταυτόχρονα, το κλίμα άμιλλας που επικρατεί δημιουργεί ένα επιπλέον κίνητρο για την αυξημένη συμμετοχή που εκφράζεται και με μεγαλύτερη προσωπική εισφορά και με την πλατύτερη διακίνηση του κουπονιού. Στο χρονικό διάστημα που διανύουμε τα γλέντια που διοργανώνουν οι Οργανώσεις πέρα απ' τις απαραίτητες «ανάσες» που προσφέρουν, συντελούν και στην αύξηση του ποσοστού κάλυψης των πλάνων τους.


Η εμπειρία και της ΚΝΕ επιβεβαιώνει ότι εκεί που μπήκαν στόχοι και «δουλεύτηκαν» με σχέδιο και επιμονή υπήρχαν θετικά παραδείγματα. Είναι ενδεικτικό το παράδειγμα των Μαθητικών Οργανώσεων Καλλιθέας της ΚΝΕ που οργάνωσαν τριήμερη οικονομική δουλειά προς τιμήν των 95 χρόνων του Κόμματος και του Ν. Μπελογιάννη και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 600 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ