Τετάρτη 1 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΒ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Δωρεάν προβολές ταινιών για ανέργους και νέα ζευγάρια

Η ταινία «Django, ο τιμωρός» θα προβληθεί αυτή την Κυριακή
Η ταινία «Django, ο τιμωρός» θα προβληθεί αυτή την Κυριακή
Συνεχίζονται οι δωρεάν προβολές ταινιών που διοργανώνει η ΟΒ Περάματος της ΚΝΕ για ανέργους και νέα ζευγάρια.

Απευθυνόμενη στους νέους για αυτή της την πρωτοβουλία, η ΟΒ της ΚΝΕ σημειώνει: «Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καταλαβαίνει απόλυτα το άγχος και την αγωνία σου να σταθείς με αξιοπρέπεια στη ζωή σου, να μεγαλώσεις τα παιδιά σου, να ζήσεις σαν άνθρωπος. Και εμείς σαν και σένα ζούμε. Ψηλά το κεφάλι! Χρειάζεται οργανωμένος και συλλογικός αγώνας και αλληλεγγύη - κανένας μόνος του απέναντι στην κρίση. Θέλουμε η πρωτοβουλία μας αυτή να είναι μια καλή ευκαιρία για πρόσβαση στον πολιτισμό και την ψυχαγωγία και να αποτελέσει μια αφορμή να έρθεις σε πρώτη επαφή με αυτό που λέει και παλεύει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ».

Οι προβολές θα γίνονται στις 6.30 μ.μ., στο ΔΗΠΟΠ Περάματος (Νεωρίων και Φωκίωνος 3) και το πρόγραμμά τους έχει ως εξής:

Κυριακή 5 Γενάρη: «Django unchained»(2012) 180'. Ο Τζάνγκο είναι ένας σκλάβος που ζει στο Νότο, χωριστά από τη σύζυγό του Μπρουμχίλντα. Οταν ο Τζάνγκο βρίσκεται σε έναν πλειστηριασμό σκλάβων, ο Δόκτωρ Κινγκ Σουλτζ, ένας κυνηγός επικηρυγμένων, ελευθερώνει τον Τζάνγκο από τους κακούς ιδιοκτήτες του και του δίνει την επιλογή να τον βοηθήσει να κυνηγήσουν και να σκοτώσουν τους Αδερφούς Μπριτλ, ένα τρίο αδίστακτων δολοφόνων, τους οποίους μόνο ο Τζάνγκο έχει δει. Για αντάλλαγμα, ο Σουλτζ θα ελευθερώσει τον Τζάνγκο από τη σκλαβιά και θα τον βοηθήσει να πάρει τη σύζυγό του πίσω από τον Κάλβιν Κάντι.

Σάββατο 11 Γενάρη: «Μαθήματα αμερικανικής ιστορίας»(1998) 119'. Η ταινία αφηγείται την ιστορία δύο αδελφών από το Λος Αντζελες που συμμετέχουν στο νεοναζιστικό κίνημα. Ο μεγαλύτερος αδελφός κάνει τρία χρόνια στη φυλακή για ανθρωποκτονία, αλλάζει τις πεποιθήσεις του και προσπαθεί να σώσει τον αδελφό του από το εγκληματικό μονοπάτι του νεοναζισμού...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ