Τετάρτη 1 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΟΜΕΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΙΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ
Ομορφη βραδιά ερασιτεχνικής μουσικής

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά ερασιτεχνικής μουσικής που πραγματοποίησε το Τομεακό Συμβούλιο Χίου της ΚΝΕ, στις 23 Δεκέμβρη, στον Κήπο. Στόχος της Οργάνωσης μέσα από αυτή την πρωτοβουλία ήταν από τη μια να δοθεί βήμα σε νέα παιδιά που ασχολούνται με τη μουσική, αλλά και να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου, που βρίσκονται αντιμέτωπα με τις ελλείψεις εκπαιδευτικών, που μένουν στο σχολείο μέχρι τις 3 και τις 4 το απόγευμα αλλά δεν δικαιούνται σίτιση κ.τ.λ.

Τα μέλη της ΚΝΕ προπαγάνδισαν τη συγκεκριμένη εκδήλωση κυρίως με εξορμήσεις στα σχολεία, όπου βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση. Εξάλλου συνάντησαν μαθητές που γνώριζαν την ΚΝΕ από ανάλογες πρωτοβουλίες ή είχαν συμμετάσχει στα Φεστιβάλ της. Ετσι, την περασμένη Δευτέρα πέρασαν μια όμορφη νεανική βραδιά. Τρία νεανικά συγκροτήματα έπαιξαν έντεχνα τραγούδια, ελληνικά και ξένα ροκ γνωστών δημιουργών, αλλά και δικά τους χιπ χοπ τραγούδια. Συμμαθητές και γονείς αποτελούσαν το κοινό της όμορφης βραδιάς, που η επιτυχία της ενθαρρύνει την ΚΝΕ να επαναλάβει και να επεκτείνει αυτή την πρωτοβουλία.

Οπως εξηγεί στον «Ρ» ο Αρης Μιχελάκης, γραμματέας του ΤΣ Χίου της ΚΝΕ, «υπήρχαν κι άλλα συγκροτήματα που είχαν εκφράσει τη διάθεση να συμμετάσχουν, αλλά δεν τα κατάφεραν, οπότε θέλουμε να το συνεχίσουμε ή ακόμα και να το καθιερώσουμε δημιουργώντας ένα νεανικό στέκι όπου τα μαθητικά - νεανικά συγκροτήματα θα μπορούν να παίζουν και να κάνουν πρόβες. Επίσης σκεφτόμαστε να επεκτείνουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και σε άλλες μορφές Τέχνης πέρα από τη μουσική».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ