Παρασκευή 3 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαία δυστυχήματα

Ενας νεκρός και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη, είναι το αποτέλεσμα τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Αντιρίου - Ιωαννίνων στο Περιθώρι Αιτωλοακαρνανίας. Το τροχαίο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία προκλήθηκε όταν από άγνωστη αιτία αυτοκίνητο που κινούνταν προς Αντίρριο ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με λεωφορείο των ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Αγρίνιο. Μάλιστα, λόγω της σύγκρουσης - που έγινε στο 22ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού - το ΚΤΕΛ ξέφυγε από την πορεία του, έσπασε το μεταλλικό στηθαίο και σταμάτησε λίγα μέτρα εκτός του δρόμου.

Η Εθνική Οδός έκλεισε για αρκετή ώρα καθώς αστυνομικοί της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες από τα οχήματα. Οι πυροσβέστες έβγαλαν από το αυτοκίνητο νεκρό τον οδηγό του και σοβαρά τραυματισμένη τη συνοδηγό που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Από τους επιβάτες του ΚΤΕΛ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τραυματίστηκε κανείς.

Νωρίτερα, στην Αμαλιάδα, οδηγός φορτηγού εταιρείας γαλακτοκομικών παρέσυρε μοτοσυκλέτα στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Οινομάου, που επέβαιναν ένας 60χρονος και μία 43χρονη. Από τη σύγκρουση ο 60χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ η 43χρονη τραυματίστηκε σοβαρά. Μετά το περιστατικό ο οδηγός του φορτηγού εγκατέλειψε το σημείο. Αστυνομικοί, εντόπισαν το βαρύ όχημα στην Εθνική Οδό Πύργου - Πατρών, στο ύψος των Λεχαινών, το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον οδηγό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ