Παρασκευή 3 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Στηρίζουμε το «Σπίτι του Αγωνιστή»

Αντιπροσωπεία από μέλη της Διοίκησης, απογόνους και φίλους του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Αμαρουσίου επισκεφθήκαμε το «Σπίτι του Αγωνιστή». Ενημερωθήκαμε για το αξιοθαύμαστο έργο του Ιδρύματος, που φιλοξενεί σε συνθήκες μοναδικές, άριστες, αρκετούς αγωνιστές της ΕΑ και του ΔΣΕ και του ταξικού κινήματος. Συζητήσαμε με τους εκεί «φιλοξενούμενους» αγωνιστές στο πλαίσιο της ταξικής αλληλεγγύης, και σαν ελάχιστο φόρο τιμής και σεβασμού, προσφέραμε δώρα και 500 ευρώ, ποσό που συγκεντρώσαμε από οπαδούς και φίλους της ΕΑ και του ΔΣΕ.

Η συγκίνηση μεγάλη. Δώσαμε την υπόσχεση σ' αυτούς τους αγωνιστές που «έφυγαν» μα και σ' αυτούς τους ελάχιστους που απέμειναν να συνεχίσουμε αταλάντευτα και με πείσμα τον αγώνα τους. Δεσμευτήκαμε ότι, σύντομα, θα τους ξαναδούμε, θα συγκεντρώσουμε κι άλλη βοήθεια, που είναι ζωτική ανάγκη για να συνεχίσει το Ιδρυμα τη λειτουργία του, με στόχο τη μοναδική προσφορά στους αγωνιστές της ΕΑ και του ΔΣΕ, γενικότερα του λαϊκού μας κινήματος.

Καλούμε όλα τα Παραρτήματα της Αντίστασης να κάνουν δική τους υπόθεση την ενίσχυση του «Σπιτιού του Αγωνιστή» για να μπορέσει να συνεχίσει τη μεγάλη προσφορά του στους αγωνιστές που το έχουν ανάγκη. Αλλωστε, η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ μαζί με το Κόμμα και τις προσωπικότητες που πρόσφεραν για την Ιδρυσή του (που, βεβαίως, συνεχίζουν να στηρίζουν το ΣΠΙΤΙ), είμαστε από τα ιδρυτικά μέλη και γι' αυτό νιώθουμε περήφανοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ