Σάββατο 4 Γενάρη 2014 - Κυριακή 5 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις για τα 95χρονα του ΚΚΕ

-- H ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει αύριο Κυριακή, στη 1 μ.μ. με αφορμή τα 95 χρόνια του Κόμματος και στο πλαίσιο της οικονομικής του εξόρμησης λαϊκό γλέντι στο κέντρο «Γρηγόρης» (πίσω από τα ΚΤΕΛ). Το γλέντι περιλαμβάνει μουσικό πρόγραμμα με λαϊκό και αντάρτικο τραγούδι, φαγητό και κρασί με ελεύθερη είσοδο. Στο χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής». Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Oι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ του Δήμου Πλατανιά και Κισσάμου διοργανώνουν εκδήλωση - συνεστίαση προς τιμήν των 95χρονων του ΚΚΕ και για την οικονομική του εξόρμηση, αύριο Κυριακή, στις 9 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στο Μάλεμε (δίπλα στην εκκλησία). Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία από τον Μανώλη Νταγκουνάκη, στέλεχος του ΚΚΕ, καλό φαγητό και γλέντι με ζωντανή ορχήστρα.

- Εκδήλωση για τα 95 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ οργανώνει η ΚΟΒ Σκοπέλου του ΚΚΕ, αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ., στο «Δημοτικό Καφενείο» (παραλία). Στην εκδήλωση θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ