Πέμπτη 9 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Διαμαρτυρίες για τα χαράτσια στην Υγεία

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με αίτημα να καταργηθούν όλα τα χαράτσια που πληρώνουν οι ασθενείς για φάρμακα και υπηρεσίες Υγείας από το δημόσιο σύστημα, διοργανώνουν ταξικά συνδικάτα και άλλοι φορείς του κινήματος. Συγκεκριμένα:

  • Σε συγκέντρωση στο Νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος», σήμερα Πέμπτη, στις 10.30 π.μ., καλεί η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ. Στη συγκέντρωση καλούν επίσης οι οργανώσεις συνταξιούχων της Θεσσαλονίκης, που χτες έκαναν διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ, στην οδό Αριστοτέλους. Την Τρίτη, 14 Γενάρη, διοργανώνουν νέα συγκέντρωση στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στις 10.30 π.μ.
  • Η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τα πρωτοβάθμια σωματεία σε συγκέντρωση, σήμερα Πέμπτη, στις 12.30 μ.μ. στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια.
  • Κινητοποίηση διοργανώνουν οι Λαϊκές Επιτροπές των συνοικιών Καραγάτς - Καλλιθέας και Χιλιαδούς - Αγίου Βασιλείου, σήμερα Πέμπτη, στις 10 π.μ. στο Νοσοκομείο Βόλου.
  • Η Λαϊκή Επιτροπή Νομού Λάρισας οργανώνει κινητοποίηση αύριο Παρασκευή, στις 8.00 π.μ. στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
  • Οι εργαζόμενοι του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» προχωρούν σε κλείσιμο του ταμείου του Νοσοκομείου σήμερα Πέμπτη και την Παρασκευή από 8.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.
  • Το ΕΚ Λευκάδας - Βόνιτσας και η Γραμματεία Λευκάδας του ΠΑΜΕ καλούν σε συγκέντρωση, στο Νοσοκομείο Λευκάδας, τη Δευτέρα 13/1, στις 8.30 το πρωί.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ