Παρασκευή 10 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Σε αποχή οι διαιτητές χάντμπολ

Παγώνει η κάθε προγραμματισμένη δραστηριότητα στο χάντμπολ μετά την απόφαση των διαιτητών να κατέβουν σε αποχή και μάλιστα επ' αόριστον, όπως ενημέρωσαν την Ομοσπονδία. Οι διαιτητές ζητούν οφειλόμενα οδοιπορικά προηγούμενων ετών. Ας σημειωθεί πως τα τελευταία δύο χρόνια Ομοσπονδία, ΚΕΔ και διαιτητές συμφώνησαν να μην γίνονται μετακινήσεις διαιτητών για την αποφυγή των εξόδων. Ετσι οι διαιτητές δεν διευθύνουν αγώνες που διεξάγονται σε απόσταση μεγαλύτερη των 100 χλμ. από τους συνδέσμους τους. Υπενθυμίζεται πως οι διαιτητές είχαν κατεβεί σε αποχή λίγο πριν την έναρξη της περσινής αγωνιστικής σεζόν.

ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ: Σπουδαίο βήμα στην καριέρα του έκανε ο Παναγιώτης Γκιώνης που πήρε μεταγραφή στη γερμανική Μπορούσια Ντίσελντορφ, δέκα φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στο πινγκ-πονγκ!

ΤΕΝΙΣ: Δίχως ελληνική συμμετοχή θα διεξαχθεί το Αυστραλιανό Οπεν (13-26/1) μετά την ήττα της Λένας Δανιηλίδου στον 1ο γύρο του προκριματικού τουρνουά. Η τενίστρια πρώην Νο14 στον κόσμο έχασε με 6-3, 6-4 από την Ιταλίδα Ναστάσια Μπουρνέτ.

ΠΟΛΟ: Χωρίς βαθμό στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών παρέμεινε ο Ολυμπιακός μετά και τη νέα ήττα του απ' την Εγκερ στην Ουγγαρία με 12-11 για την 4η αγωνιστική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ