Παρασκευή 10 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Απεργιακή συγκέντρωση καθαριστών/τριών στο Πέραμα

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις από την περασμένη Δευτέρα βρίσκονται οι συμβασιούχοι καθαριστές των σχολείων στο Δήμο Περάματος, διεκδικώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους. Σήμερα, οι εργαζόμενοι οργανώνουν απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο δημαρχείο Περάματος, καλώντας σε συμπαράσταση γονείς, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους.

Μέχρι και το Δεκέμβρη, ήταν απλήρωτοι τέσσερις μήνες. Υστερα από συνεχείς παρεμβάσεις του Σωματείου Καθαριστριών Πειραιά μαζί με το κλαδικό Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το ταξικό ψηφοδέλτιο στο σωματείο του Δήμου και την Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, η δημοτική αρχή τούς έδωσε παραμονές Χριστουγέννων ένα ποσό «έναντι», αλλά δεν τήρησε την υπόσχεση να τους καταβάλει τους δύο από τους τέσσερις μήνες σε μια βδομάδα.

Το Σωματείο Καθαριστριών Πειραιά απαιτεί την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων. Τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους σχολικούς καθαριστές εκφράζει η ΔΑΣ ΟΤΑ στο Δήμο Περάματος, που ζήτησε γι' αυτό το θέμα να συνεδριάσει το ΔΣ του Σωματείου των Εργαζομένων στο Δήμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ