Κυριακή 12 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ ΚΚΕ

-- Η ΚΟΒ Εξαρχείων του ΚΚΕ και το Παράρτημα Εξαρχείων της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ πραγματοποιούν εκδήλωση αφιερωμένη στον ηρωικό αγώνα του λαού της Αθήνας το Δεκέμβρη του 1944. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή, στις 11 π.μ., στην Αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ Αγ. Αναργύρων - Καματερού της ΚΟΑ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Γιάννης Ρίτσος, ο κομμουνιστής ποιητής και το έργο του», σήμερα Κυριακή, στις 6 μ.μ., στον Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού «Μαρία Ελενα» (Αγ. Παρασκευής 40, Ανάκασα). Θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα παρουσιαστούν μελοποιημένα ποιήματά του από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

-- Εκδήλωση με θέμα «Στο 2014 με νέα ορμή για τη Λαϊκή Συμμαχία και Εξουσία», διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις Πολίχνης και Μετεώρων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, σήμερα Κυριακή, στις 11.30 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Μετεώρων. Θα μιλήσει ο Βασίλης Τασούλας, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Βορειοδυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κοπεί και η πρωτοχρονιάτικη πίτα των Κομματικών Οργανώσεων.

-- Με αφορμή τη συμπλήρωση 95 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, η Τομεακή Οργάνωση Καλλιτεχνών της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει γλέντι με ζωντανή μουσική και καλό φαγητό, αύριο Δευτέρα 13/1, στις 9 μ.μ., στις Μουσικές Διαδρομές (Πατησίων 208 και Καλλιφρονά).

-- Εκδήλωση με θέμα: «Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ στην υπηρεσία της εργατικής τάξης και του λαού, πηγή ενημέρωσης, γνώσης και οργάνωσης», διοργανώνει η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, την Τρίτη 14/1, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας. Θα μιλήσει ο Δήμος Ζαχαριάδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής ΑΜΘ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή βίντεο με ιστορικό υλικό από την εφημερίδα του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ο ρόλος του "Ριζοσπάστη" στη διάδοση της πολιτικής του ΚΚΕ», την Τετάρτη 15/1, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα Καποδιστρίου 24. Θα μιλήσει ο Νίκος Σφαντός, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Περάματος διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ - καθημερινό όπλο για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ και την ανασύνταξη του κινήματος», την Πέμπτη 16/1, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου Περάματος. Θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ