Παρασκευή 17 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σε εξέλιξη έρευνα για τους απαγωγείς

Σε εξέλιξη ήταν χτες οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των υπόλοιπων ασύλληπτων δραστών της απαγωγής του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας αφήνουν να εννοηθεί πως γνωρίζουν την ταυτότητα των καταζητούμενων. Δύο απαγωγείς έχουν ήδη συλληφθεί και τρεις καταζητούνται. Στην περιοχή του Αγ. Στεφάνου βρέθηκε χτες το αυτοκίνητο του απαχθέντος αρτοβιομήχανου, ενώ εντοπίστηκε το κρησφύγετο των απαγωγέων που είναι ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στη Βιομηχανική Ζώνη της Κερατέας. Στο μεταξύ, σε διάψευση των σεναρίων που θέλουν τους απαγωγείς να εργάζονται ή να είχαν εργαστεί στην επιχείρησή του προέβη ο αρτοβιομήχανος.

Η απαγωγή σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κλεισθένους και Οσσας στο Γέρακα, την Τρίτη μετά τις έντεκα το βράδυ, όταν οι δράστες έστησαν ενέδρα στον Μ. Καραμολέγκο την ώρα που γύριζε σπίτι του. Σχεδίασαν δε και υποτιθέμενο τροχαίο ατύχημα για να σταματήσει το όχημά του. Οταν ο επιχειρηματίας σταμάτησε, τον ακινητοποίησαν και τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου όπου ήταν κλειδωμένος για πολλές ώρες. Ο επιχειρηματίας αντιστάθηκε, γιατί βρέθηκαν στο σημείο σπασμένα τα γυαλιά του.

Ο Μ. Καραμολέγκος, ο οποίος είχε μεταφερθεί από τους απαγωγείς σε σπίτι στο δάσος του Κουβαρά, έπεισε το δράστη που τον φύλαγε να παραδοθεί, λέγοντάς του πως η Αστυνομία μέσω τηλεφώνων τούς είχε εντοπίσει και ήταν όλοι σε παρακολούθηση. Ετσι, στις πέντε το απόγευμα της Τετάρτης παρουσιάστηκε μαζί του στο Τμήμα Ασφαλείας της Κερατέας. Ο συλληφθείς είναι ένας 37χρονος Μολδαβός υπήκοος. Πάνω του, βρέθηκε χειροβομβίδα και ένα πιστόλι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ