Σάββατο 18 Γενάρη 2014 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

«RIGIPS»: Σε κατάληψη του εργοστασίου κατασκευής γυψοσανίδων «RIGIPS» στο Αιτωλικό προχώρησαν από χτες το μεσημέρι οι εργαζόμενοι της εταιρείας (θυγατρική της πολυεθνικής «Saint Gobain») ενάντια σε 12 απολύσεις, που σημαίνει μείωση του προσωπικού σχεδόν κατά 50%. Το 2013 η εργοδοσία επέβαλε στους εργαζόμενους να δουλεύουν εκ περιτροπής, με μείωση των αποδοχών κατά 40%.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή πραγματοποιούνται οι εκλογές του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης, από τις 12 μ. μέχρι τις 8 μ.μ., στα γραφεία του Σωματείου, στον 4ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Χρειάζεται αστυνομική ταυτότητα και βιβλιάριο ΙΚΑ.

COCA-COLA: Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την αλληλεγγύη και τη στήριξή της στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην COCA-COLA εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

ΓΑΛΑΤΣΙ: Συγκέντρωση και συζήτηση με θέμα την ανεργία διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Γαλατσίου τη Δευτέρα 20 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.

ΜΑΡΟΥΣΙ: Τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΝΔ) καταγγέλλει η παράταξη της ΔΑΣ, για τη μη παροχή των μέσων ατομικής προστασίας για έκτη συνεχή χρονιά στα εξωτερικά συνεργεία καθαριότητας, πρασίνου κ.ά. Απαιτεί να χορηγηθούν άμεσα σε όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως σύμβασης και σχέσης εργασίας.

ΠΡΩΗΝ ΟΣΚ: Απλήρωτοι και ανασφάλιστοι συνεχίζουν να εργάζονται από τον περασμένο Νοέμβρη 26 εργαζόμενοι στις «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ» (πρώην ΟΣΚ), με ευθύνη της διοίκησης της εταιρείας και του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο «τηρεί σιγήν ιχθύος», καταγγέλλει με νέα ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων ΟΣΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ