Πέμπτη 23 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ
Στα προημιτελικά Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ

Τα προγνωστικά που ίσχυαν με βάση τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων επιβεβαίωσαν χτες Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, που μετά και τα χτεσινά παιχνίδια ρεβάνς προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα Σμύρνης αντίστοιχα (σε διπλά παιχνίδια).

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αν και αρχικά τρόμαξε βλέποντας τον Ηρακλή να προηγείται 1-0 (Πορτουλίδης 4') και να ισοφαρίζει τη νίκη του Δικεφάλου στο «Καυταντζόγλειο», στη συνέχεια ανέκαμψε ανεβάζοντας την απόδοσή του και φθάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με 5-1 (Αθανασιάδης 20', Στοχ 22', 55', Ολίσε 82', Μάρτενς 90'+). Ο ΠΑΟΚ τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζαβέλλα (68'). Στην Τρίπολη σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό αλλά και με απρόοπτα (έσβησε ο ένας προβολέας) ο Ολυμπιακός μετά το 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» νίκησε ξανά τον Αστέρα με 1-0 χάρη σε γκολ του Σέποβιτς (79').

  • Η οκτάδα των προημιτελικών ολοκληρώνεται σήμερα, με τα παιχνίδια Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου (17.00 ΟΤΕ ΤV) και Πανιώνιος - Αιγινιακός (20.00 OTE ΤV) να κρίνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια. Οι φιλοξενούμενοι ήταν οι νικητές των πρώτων παιχνιδιών (2-0 ο Ολυμπιακός Β. 1-0 ο Αιγινιακός).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ