Πέμπτη 23 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Τέλος ο Τσιώλης απ' τον ΠΑΣ

Ανατροπή δεδομένων υπήρξε στις σχέσεις του Σάκη Τσιώλη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού εκεί που όλα έδειχναν ότι παρά το βαρύ κλίμα (εξαιτίας των άσχημων αποτελεσμάτων) οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν, τελικά επήλθε το διαζύγιο. Οπως εξήγησε με δηλώσεις του ο Ελληνας τεχνικός, παρά το ότι συζητούσε την ενίσχυση της ομάδας με τους διοικούντες, επέλεξε τελικά να φύγει εξηγώντας ότι αυτό θα ήταν καλύτερο για την ομάδα. Πλέον ο ΠΑΣ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή με τα ονόματα των Πετράκη, Χριστόπουλου, Αναστασιάδη να είναι αυτά που έχουν ακουστεί μέχρις στιγμής.

  • Για 3,5 χρόνια απέκτησε τον 23χρονο Νορβηγό μέσο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, που αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Σίτι ο Ολυμπιακός. Ωστόσο ο παίκτης θα παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στον Εργοτέλη προκειμένου να πάρει παιχνίδια.
  • Ενας ακόμη πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, ο Θωμάς Μαύρος, συνελήφθη χτες για χρέη της ΠΑΕ που αφορούν μη απόδοση ΦΠΑ, φόρο μεταγραφών, ΙΚΑ και άλλες οικονομικές παραβάσεις στο διάστημα της προεδρίας του. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια. Υπενθυμίζεται ότι βάσει του νόμου για την ευθύνη των φυσικών προσώπων για το ίδιο θέμα έχουν απολογηθεί και οι Θανόπουλος, Αδαμίδης, Νικολαϊδης, Δημητρέλος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ