Πέμπτη 30 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Προετοιμάζουν το συλλαλητήριο στην «Agrotica»

Συνέντευξη Τύπου σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Με συσκέψεις και με τα τρακτέρ παρατεταγμένα στις πλατείες των χωριών της Θεσσαλίας και άλλων περιοχών, οι αγρότες προετοιμάζουν το συλλαλητήριο που αποφάσισε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, το Σάββατο 1/2, στην «Agrotica», στη Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα, ετοιμάζονται να μεταφέρουν ξανά στα μπλόκα τον αγώνα επιβίωσης που δίνουν. Σήμερα Πέμπτη, η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των αγροτικών Μπλόκων θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στις 12 μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Επίσης σήμερα, θα γίνει πανκαρδιτσιώτικη σύσκεψη Αγροτικών Συλλόγων κι Επιτροπών Αγώνα, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας. Στον Εβρο, η Συντονιστική Επιτροπή αποφάσισε να βγουν τα τρακτέρ στο ύψος της ΕΒΖ στην Ορεστιάδα, την Τρίτη 4/2. Η Τοπική Γραμματεία Λέσβου της ΠΑΣΥ διοργανώνει παλλεσβιακό παναγροτικό συλλαλητήριο την Τρίτη 11/2, στις 11 το πρωί στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη. Επίσης, σήμερα Πέμπτη, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στις 12 μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Εξορμήσεις και συσκέψεις στα χωριά της Ελασσόνας κάνει η Επιτροπή Αγώνα του μπλόκου της Μελούνας. Σήμερα, τα τρακτέρ θ' αρχίσουν να συγκεντρώνονται στις πλατείες των χωριών της Ελασσόνας, ενώ θα γίνει και σύσκεψη στην Καλλιθέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ