Παρασκευή 31 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ωρα Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη

Στην Αλεξανδρούπολη στρέφεται σήμερα και αύριο το ενδιαφέρον στο βόλεϊ, αφού εκεί θα διεξαχθεί το φετινό φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», μια διοργάνωση που φέρει το όνομα του αδικοχαμένου πρόωρα πρώην διεθνή παίκτη. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας στην Α1 Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα κοντραριστεί με την πάντα υπολογίσιμη ΑΕΚ στον έναν ημιτελικό (21.00 ΝS4), ενώ στο άλλο ζευγάρι ο δεύτερος της Α1 Φοίνικας Σύρου θα αντιμετωπίσει τη Λαμία (18.30 ΝS4). O οικοδεσπότης Εθνικός και ο Φοίνικας θεωρούνται τα φαβορί των αναμετρήσεων, ωστόσο οι εκπλήξεις παραμονεύουν. Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο (1 Φλεβάρη) στις 18.30 (ΝS).

  • Στα μέτρα των φαβορί εξελίχθηκε η κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ανδρών, αφού κάποιο ντέρμπι δεν υπήρξε και πλέον ορατό είναι το ενδεχόμενο για ένα φάιναλ φορ μεταξύ των τεσσάρων εκ των ισχυρών ομάδων που συνεχίζουν στο θεσμό. Αναλυτικά τα ζευγάρια: Εθνικός Αλεξανδρούπολης ή Αρης - ΑΕΚ, Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ, ΑΟ Κηφισιάς - Παναθηναϊκός και Νίκη Αιγινίου - Ολυμπιακός. Οι αγώνες είναι νοκ αουτ και θα διεξαχθούν στις 19 Φλεβάρη. Οσον αφορά στο παιχνίδι που εκκρεμεί μεταξύ Εθνικού και Αρη είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 4 Φλεβάρη (22.00).
  • Αντίθετα με τους άνδρες, ντέρμπι έβγαλε η κλήρωση στη φάση των 16 στο Κύπελλο των γυναικών με το ζευγάρι Βριλήσσια - Ολυμπιακός να είναι αυτό που ξεχωρίζει. Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις: Ηρακλής - Μακεδόνες Αξιού, Αρης - Ανατόλια, Ρέθυμνο - Μαρκόπουλο, Αστέρας Αγίου Δημητρίου - Πανναξιακός, ΕΑ Λάρισας - Ηρακλής Κηφισιάς, Ιωνικός Ν.Φ. - Παναθηναϊκός ΑΕΚ - Ιωνες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5/2 και είναι νοκ άουτ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ