Παρασκευή 31 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Πέρεζ για... αντιΒάις στον Πειραιά

Στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο Ερνάν Πέρες έπειτα και από τη συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδας με τη Βιγιαρεάλ για παραχώρηση του Παραγουανού παίκτη. Ο 24χρονος Πέρες προορίζεται να καλύψει το κενό του Σλοβάκου Βάις και είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου (άρα θεωρείται κοινοτικός). Την ίδια ώρα στην τελική ευθεία είναι και το θέμα του επίσης Παραγουανού Νέλσον Βαλντέζ που προορίζεται για την επίθεση της ομάδας (στη θέση του Μήτρογλου που πιθανότατα πάει στη Φούλαμ).

  • Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση στον ΠΑΟΚ που μέχρι τώρα έχει αποκτήσει τους Μαντούρο Μάρτενς, Γιαννούλη, Γκσπούρνινγκ, Νάτχο ενώ βρίσκεται πολύ κοντά σε άλλους δυο. Συγκεκριμένα με τον Αργεντινό αμυντικό Χουάν Ινσαουράλδε, ενώ χθεσινές πληροφορίες έκαναν λόγο για συμφωνία του Δικέφαλου και του Αγιαξ για τον εξάμηνο δανεισμό του 23χρονου επιθετικού Ντάνι Χούσεν.
  • Το τράβηγμα που... κληρονόμησε από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου θα κρατήσει για 10 ημέρες εκτός δράσης τον Κροάτη παίκτη του Παναθηναϊκού Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
  • Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν Απόλλων Σμύρνης, Παναθηναϊκός, Πανθρακικός και ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στην 21η αγωνιστική.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ