Παρασκευή 31 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις ενόψει των εκλογών

Με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην περιφέρεια, στους δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία», η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ οργανώνει για το επόμενο διάστημα συσκέψεις και συγκεντρώσεις. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω:

-- Σήμερα Παρασκευή, στις 12 μ. σε συγκέντρωση στο πολυκατάστημα «PRAKTIKER» στο Ελληνικό θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Αύριο Σάββατο, στις 7 μ.μ., στα Μελίσσια στο Πολιτιστικό Κέντρο, με ομιλητή τον Γιάννη Τασιούλα, μέλος της ΚΕ.

-- Αύριο Σάββατο, στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων στο χώρο της Υγείας στο θέατρο «ΣΗΜΕΙΟ» (Χαρ. Τρικούπη - πίσω από το Πάντειο), με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ.

Στον Εβρο

Συγκέντρωση με θέμα: «Ευρωεκλογές - Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές», διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Εβρου του ΚΚΕ, την Τετάρτη, 5 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν και θα χαιρετίσουν οι επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, που στηρίζει το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ