Σάββατο 1 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Πολλαπλό ενδιαφέρον

Στις μάχες για το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στη 16η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Απ' αυτές ξεχωρίζει η κόντρα του ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο στην Πυλαία, που θεωρείται κομβική για το σκηνικό στην πρώτη τετράδα. Ο νυν τέταρτος ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη προκειμένου να σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις, ενώ οι Κρητικοί με δική τους επιτυχία θέτουν και αυτή σοβαρή υποψηφιότητα για τα υψηλά σκαλοπάτια. Τη νίκη κόντρα στον Αρη, η οποία ανάλογα με το αποτέλεσμα στην Πυλαία θα της προσδώσει μεγαλύτερα οφέλη, ψάχνει και η Κηφισιά ενώ οι «κίτρινοι» σε ενδεχόμενο αποτυχίας μένουν κι άλλο πίσω. Ο δεύτερος της βαθμολογίας Πανιώνιος είναι το φαβορί στην έδρα του απέναντι στον πάντα ικανό για τη ζημιά ΚΑΟΔ. Στην ουρά ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ηλυσιακού με τον Πανελευσινιακό, δυο ομάδες που δίνουν το δικό τους αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Κολοσσός Ρόδου - Απόλλων Πάτρας (16.00), Κηφισιά - Αρης (17.00), Ηλυσιακός - Πανελευσινιακός (17.00 ΝS3), ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο (18.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Πανιώνιος - ΚΑΟΔ (16.00), Παναθηναϊκός - Τρίκαλα (19.15 ΔΤ), Ικαρος - Ολυμπιακός (19.30 ΝS3).

  • Με το παρασκήνιο να είναι αυτό που ουσιαστικά θα κρίνει κατά πολύ το τελικό αποτέλεσμα, σήμερα αναμένεται να οριστικοποιηθούν από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Μπάσκετ (ΦΙΜΠΑ) οι κάτοχοι των λεγόμενων «wild cards» για τις χώρες που θα μετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας (Σεπτέμβρης 2014) και δεν έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση (ανάμεσά τους και η Ελλάδα). Αυτό θα γίνει στο πλαίσιο της συνάντησης της ΦΙΜΠΑ στη Βαρκελώνη σήμερα και αύριο. Σημειώνεται ότι η όλη διαδικασία έχει μετατραπεί από τη ΦΙΜΠΑ σε... παζάρι αφού επί της ουσίας με βάση τα κριτήρια (ιδιαίτερα τα οικονομικά) που έθεσε έβγαλε σε ...δημοπρασία τις κάρτες συμμετοχής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ