Σάββατο 1 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Ντέρμπι στο βόλεϊ γυναικών

Το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού τη Δευτέρα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών που θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις. Η πρωτοπόρος Ενωση θέλει να ξεπεράσει ένα ακόμη δύσκολο εμπόδιο, προκειμένου να διατηρηθεί στο ρετιρέ και ενώ εκκρεμεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινες» δίνουν τη δική τους μάχη, προκειμένου να εδραιωθούν εντός της πρώτης τετράδας και εάν είναι δυνατόν να ανέβουν ψηλότερα. Σημειώνεται ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ιωνικού Ν.Φ. (λύθηκε το πρόβλημα με την άδεια) στο οποίο μετακομίζει πλέον η ΑΕΚ από το αντίστοιχο του Απόλλωνα που αγωνιζόταν μέχρι σήμερα. Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Βριλήσσια - Ηρακλής Κηφισιάς (18.30), Σταυρούπολη - Πανναξιακός (18.00), Μακεδόνες - Ιωνες (19.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ρέθυμνο - Ηρακλής (15,00). ΔΕΥΤΕΡΑ: Ολυμπιακός - Μαρκόπουλο (19.00), ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (17.00).

ΠΟΛΟ: Η έξοδος του πρωτοπόρου Ολυμπιακού στην Κέρκυρα, το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Γλυφάδας - Βουλιαγμένης που έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία και οι εκτός έδρας δοκιμασίες των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ με Αργοστόλι (στο Ιλίσσιο) και Πανιώνιο (στη Ν. Σμύρνη), αντίστοιχα, σκιαγραφούν την εικόνα της 13ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών. Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: (12.30 μ.μ.), Κέρκυρα: Κέρκυρα - Ολυμπιακός. (4 μ.μ.) Ιωνικό: Χίος - Νηρέας Λαμίας. (4.30 μ.μ.), Ιλίσσιο: Αργοστόλι - Παναθηναϊκός. (5 μ.μ.) Νέα Σμύρνη: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ. (6 μ.μ.), Πειραιάς: Εθνικός - Παλαιό Φάληρο. ΚΥΡΙΑΚΗ: (1 μ.μ.) Λαιμός: Γλυφάδα - Βουλιαγμένη.

  • Α1 γυναικών: Το ντέρμπι πρωτοπόρων ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό που ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας, ξεχωρίζει στην 6η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: (2.30 μ.μ.), Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός. (2.30 μ.μ.), Ρέθυμνο - Νηρέας Χαλανδρίου. (4 μ.μ.), Τρίτων Αμαρουσίου - Ηρακλής. (4.30 μ.μ.), Εθνικός - Γλυφάδα.

ΣΤΙΒΟΣ: Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Κώστας Φιλιππίδης και Κώστας Δουβαλίδης στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Ντίσελντορφ σε επί κοντώ και 60μ. με εμπόδια, αντίστοιχα. Ο πρώτος κατέλαβε τη δεύτερη θέση με καλύτερο άλμα στα 5.65, ενώ ο δεύτερος πλησίασε το πανελλήνιο ρεκόρ, αφού τερμάτισε σε 7.68.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ