Πέμπτη 13 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Περιοδείες και συγκεντρώσεις με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία», πραγματοποιούνται απ' τις ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα. Μεταξύ αυτών και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 12 μ.μ. στον ΟΣΕ στην Καρόλου θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 9 π.μ. στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Μπραχάμι θα μιλήσει ο Θανάσης Κοτρώνης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7 π.μ. στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στον Κόκκινο Μύλο θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 10 π.μ. στον ΟΤΕ στην Παιανία θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ. στο Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Πειραιά.

-- Στις 10.30 π.μ. στο Ναυτικό Λύκειο Πειραιά θα μιλήσει ο Ηλίας Πατίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

-- Στις 9 π.μ. στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Ελληνικό θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας στη συγκέντρωση των Οργανώσεων του 1ου Διαμερίσματος της Α΄ Αθήνας θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

-- Στις 5.30 μ.μ. στην Αίγινα, στο Κέντρο «ΜΑΝΙΤΑΣ» στο Φάρο Αίγινας θα μιλήσουν ο Κώστας Τζατζάνης, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αργοσαρωνικού και ο Γιώργος Κοττάκης υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας.

-- Στις 7.30 π.μ. στα ΕΛΤΑ της Δάφνης, θα μιλήσει η Ναυσικά Κηπουρού, υποψήφια Δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού.

-- Στις 8 π.μ. στο Δημαρχείο του Ιλίου, θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσής, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 9 π.μ. στο αμαξοστάσιο της ΣΤΑΣΥ στο Ελληνικό, θα μιλήσει ο Γιάννης Τόλης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία

Σήμερα, Πέμπτη

-- Σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο Ευόσμου, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας. Θα μιλήσει ο Κώστας Σταμπολίδης, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο Αμυνταίου στη Φλώρινα, θα μιλήσει στις 7.30 μ.μ., ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., περιοδεία στις γραμματείες της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, με επικεφαλής τον Σ. Σκαπέρα, στέλεχος του ΚΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή

-- Σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων - Βελβεντού στην Κοζάνη, θα μιλήσει στις 7.30 μ.μ., ο Κώστας Σταμπολίδης, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Σε σύσκεψη με υποψήφιους διδάκτορες του Πολυτεχνείου του ΑΠΘ, στις 6 μ.μ., στο Πολυτεχνείο, θα μιλήσει η Α. Χαρχαρίδου, στέλεχος του ΚΚΕ.

Στη Λαμία

-- Ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, θα μιλήσει αύριο Παρασκευή, στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας, όπου θα γίνει και παρουσίαση των επικεφαλής του περιφερειακού ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Στο Αργος

-- Σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Αργος, στο Εργατικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Θοδωρής Ρούνης, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου.

Στη Θεσσαλία

-- Σήμερα Πέμπτη, σε συγκέντρωση, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικάλων, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Ελισσαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση στη Σκιάθο, σήμερα Πέμπτη, στις 6 μ.μ., στην Ταβέρνα «Μουριές», θα μιλήσει ο Γ. Λούμας, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας και Γραμματέας του Τομέα Υπαίθρου Μαγνησίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ