Σάββατο 15 Φλεβάρη 2014 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Περιοδείες και συγκεντρώσεις με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία», πραγματοποιούνται απ' τις ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα. Μεταξύ αυτών και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 6 μ.μ., στη Ραφήνα, στο ξενοδοχείο «Αύρα», θα μιλήσουν ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ και ο Χρήστος Τσαλαπατάνης, υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου.

-- Στις 6:30 μ.μ., στη Ν. Μάκρη, στο παλιό Δημαρχείο, θα μιλήσουν ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής και ο Νίκος Στεφανίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα - Ν. Μάκρης.

-- Στις 6:30 μ.μ., στο Μενίδι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, θα μιλήσουν ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών.

-- Στις 7:30 μ.μ., στο Π. Φάληρο, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Αγ. Βαρβάρας 24), θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών και ο Νίκος Παπαγεωργίου, υποψήφιος Δήμαρχος Π. Φαλήρου.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 6 μ.μ., στον Ωρωπό, στο Σαππανίδειο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και ο Μιχάλης Χασιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού.

-- Στις 11 π.μ., στην Παιανία, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου, θα μιλήσουν ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ και ο Κώστας Φιλιούσης, υποψήφιος Δήμαρχος Παιανίας.

-- Στις 11:30 π.μ., στο Μαρκόπουλο, στο σινέ «Πολυχώρος», θα μιλήσουν ο Βάλσαμος Συρίγος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής και ο Ανδρέας Συλλελόγλου, υποψήφιος Δήμαρχος Μαρκοπούλου.

-- Στις 11 π.μ., στο Χαλάνδρι, στο Κέντρο Νεότητας (Αντιγόνης και Δαναΐδων), θα μιλήσουν ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και η Λούλα Καρατζά, υποψήφια Δήμαρχος Χαλανδρίου.

-- Στις 11 π.μ., στη Ν. Σμύρνη, στον κινηματογράφο «Σπόρτινγκ» (Κ. Παλαιολόγου 18), θα μιλήσουν ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και ο Αγγελος Βρεττός, υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Σμύρνης.

-- Στις 7 μ.μ., στην Αγ. Παρασκευή, στο 3ο Γυμνάσιο (Καράγιωργα & Δερβενακίων), θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών και ο Ανδρέας Γκιζιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής.

Στη Μακεδονία

Σήμερα, Σάββατο

-- Σε συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Εδεσσας (Βαρόσι) θα μιλήσει, στις 7 μ.μ., ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο Λαγκαδά, στις 11 π.μ., θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, γραμματέας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, θα μιλήσει, στις 7 μ.μ., η Σούλα Βλισίδου, μέλος του ΓΠ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο Χορτιάτη με επικεφαλής τον Οδυσσέα Μαάιτα, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 11 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση στην Ορεστιάδα, στις 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα, θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, Γραμματέας της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., περιοδεία στη Νέα Ζίχνη Σερρών, με επικεφαλής τον Γ. Κοτσάμπαση, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Ζίχνης.

-- Σε συγκέντρωση στην κοινοτική αίθουσα του Χορτιάτη, στις 11 π.μ., θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, στις 11 π.μ., θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στη Στερεά

Ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, θα μιλήσει:

-- Σήμερα Σάββατο, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αταλάντης.

-- Αύριο Κυριακή, στις 11 π.μ., στη Λιβαδειά, στο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας.

Στην Πελοπόννησο

-- Σήμερα Σάββατο, στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στον Πύργο, στο Λάτσειο, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ.

-- Αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ., πραγματοποιείται συγκέντρωση στη Σπάρτη, στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ