Πέμπτη 27 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αποκριάτικες επιλογές για παιδιά

Στερνές αποκριάτικες αναλαμπές πριν τη Σαρακοστή, ωστόσο οι παρακάτω επιλογές για παιδικά θεάματα το Σάββατο 1 Μάρτη επιμένουν να δελεάζουν κυρίως τους γονείς.

Ο καλλιτεχνικός οργανισμός «Μορφές Εκφρασης» προσκαλεί τους μικρούς του φίλους στην παιχνιδοπαράσταση «Το γαϊτανάκι της αποκριάς». Πρόκειται για θεατρική παράσταση με ζωντανή μουσική, μάσκες και χορό, βασισμένη σε παραδοσιακά ελληνικά παιχνίδια και τραγούδια για το γαϊτανάκι και τις πολύχρωμες κορδέλες του που εγγυώνται ξεφάντωμα τρελό. Το Σάββατο, στις 6 μ.μ. το απόγευμα, στην οδό Αλκμήνης 13, στα Κάτω Πετράλωνα... Λεπτομέρειες στα τηλέφωνα: 210.3464.903 και 210.3464.002.

Η ομάδα Θέατρο Ρετρό, φορώντας ακόμα το αποκριάτικο κοστούμι της, καλεί αυτές τις τελευταίες ώρες της αποκριάς στο «κάστρο» της, στο θέατρο «Εν Αθήναις» (Ιάκχου 19, Γκάζι), το Σάββατο, στις 5 μ.μ., στην παιδική παράσταση «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;». Μετά από την παράσταση ετοιμαστείτε για ένα ξεχωριστό αποκριάτικο πάρτι στο γεμάτο εκπλήξεις κάστρο, με τις ακόλουθες δραστηριότητες και δώρα - έκπληξη: Αποκριάτικη Ζωγραφική προσώπου ή «Μουντζουρώματα» από το Γαλαξείδι / - μπαλονοκατασκευές / «καμουζέλες», αποκριάτικο έθιμο από τη Σύμη και τη Λέρο / αποκριάτικα παραδοσιακά παιχνίδια καρναβαλιού / «Χασκάρης», αποκριάτικο έθιμο από την Καστοριά / «Βαλμάς», αποκριάτικο έθιμο από τα χωριά της Πηνείας / «πορτοκαλοπόλεμος», αποκριάτικο έθιμο από την Μπενς! Επικοινωνία / κρατήσεις στο τηλ. 698.3434.636

Τέλος, το Σάββατο στις 11 το πρωί, το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς (Αγγ. Γέροντα 6, Αθήνα, τηλ. 210.3256.928) σας προσκαλεί σε προβολή στους χώρους του βραβευμένης παιδικής ταινίας. Τίτλος της «Το παιδί ζιγκ - ζαγκ» (2012). Μια συμπαραγωγή Ολλανδίας, Βελγίου, Βρετανίας, Γαλλίας και Ισπανίας, διάρκειας 95', σε σκηνοθεσία Βίνσεντ Μπαλ. Η προβολή εντάσσεται στο πλαίσιο κύκλου προβολών βραβευμένων ταινιών για παιδιά, εφήβους και όλη την οικογένεια,το πρώτο Σάββατο του μήνα. Η ταινία προβάλλεται υποτιτλισμένη στα ελληνικά και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ