Παρασκευή 7 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Κινητοποιήσεις σε άλλες πόλεις

Από τη χτεσινή συγκέντρωση έξω από τον ΟΑΕΔ της Κέρκυρας
Από τη χτεσινή συγκέντρωση έξω από τον ΟΑΕΔ της Κέρκυρας
Συγκέντρωση με αίτημα την ουσιαστική προστασία των ανέργων έγινε χτες το πρωί και στην Κέρκυρα, με κάλεσμα της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν δυνάμεις του ΜΑΣ και της Ομάδας Γυναικών Κέρκυρας, μέλους της ΟΓΕ. Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με παρέμβαση στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ Κέρκυρας, όπου κατατέθηκε υπόμνημα με τα αιτήματα της συγκέντρωσης.

Παρέμβαση στον ΟΑΕΔ Αλεξανδρούπολης, όπου παρέδωσαν υπόμνημα με αιτήματα που αφορούν τους άνεργους και τους εργαζόμενους στα 5μηνα, πραγματοποίησαν χτες τα Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων - Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», Τουριστικών Επαγγελμάτων Εβρου, Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θράκης, Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και η Επιτροπή Ανέργων Αλεξανδρούπολης. Με τη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας απαίτησαν μέτρα προστασίας των ανέργων και πλήρη σταθερή εργασία για όλους.

Ανάλογες συγκεντρώσεις έγιναν αργά χτες το απόγευμα στην Πάτρα, στην Τρίπολη, στην Καλαμάτα και στην Ξάνθη (ρεπορτάζ από τις απογευματινές συγκεντρώσεις σε επόμενο φύλλο του «Ριζοσπάστη»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ