Τετάρτη 12 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

-- Οι Οργανώσεις Ιωαννίνων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» του Ρατζανί Πάλμε Ντατ, από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή», σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Du Lac». Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου.

-- Η Ελένη Μπέλλου θα μιλήσει σε εκδήλωση για την παρουσίαση του εξαιρετικά επίκαιρου βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση», που οργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις Λάρισας του ΚΚΕ, αύριο Πέμπτη, στις 7μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο.

-- Αύριο Πέμπτη, στο πλαίσιο της δραστηριότητας των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τα προβλήματα της ανεργίας, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα ο Γιώργος Μαρίνος, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Στις 2:30 μ.μ. θα επισκεφτεί την ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ. Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας με θέμα «Το πρόβλημα της ανεργίας και η πάλη για τη μόνιμη και σταθερή δουλειά και την προστασία των ανέργων».

-- Τη Δευτέρα 17/3, στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΤΟ Χρηματοπιστωτικού της ΚΟ Αττικής, στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1), θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ