Παρασκευή 14 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τα «Θέματα Παιδείας» πάνε σινεμά

Το περιοδικό «Θέματα Παιδείας» διοργανώνει τη Δευτέρα 17 Μάρτη, ώρα 6.30μ.μ., προβολή της ταινίας «Κούλε Βάμπε ή σε ποιον ανήκει ο κόσμος», στον Kινηματογράφο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (Κρέμου 141, Καλλιθέα, κοντά στον ηλεκτρικό.

Το «Κούλε Βάμπε» γυρίστηκε με σενάριο των Μπέρτολτ Μπρεχτ - Ερνστ Οστβαλντ και σκηνοθεσία του Ζλάταν Ντούντοβ, στη Γερμανία το 1932, εποχή καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και ανόδου του φασισμού (για περισσότερες πληροφορίες: www.thematapaideias.org).

Η εκδήλωση εντάσσεται σε μια προσπάθεια προβολής και διάδοσης των εκδόσεων του Ομίλου Εκπαιδευτικού Προβληματισμού (του μορφωτικού - μη κερδοσκοπικού σωματείου που εκδίδει το περιοδικό «Θέματα Παιδείας»). Το 50ό τεύχος των «Θεμάτων Παιδείας» είναι ολόκληρο αφιερωμένο στον Μπρεχτ με 356 σελίδες πολύτιμο υλικό, αποσπάσματα έργων του, επιστολές σημειώσεις, άρθρα για τον Μπρεχτ και την εποχή του.

Η είσοδος στον κινηματογράφο θα γίνεται με πρόσκληση στην τιμή των 5 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά, για προσκλήσεις και κρατήσεις θέσεων, στη γραμματεία του περιοδικού: 210-8213.430.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ