Σάββατο 15 Μάρτη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ωρα Κυπέλλου στην Καλαμάτα

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου διεκδικούν σήμερα ΑΕΚ και Κηφισιά στην Καλαμάτα

Eurokinissi

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου διεκδικούν σήμερα ΑΕΚ και Κηφισιά στην Καλαμάτα
Η Καλαμάτα βρίσκεται σήμερα και αύριο στο επίκεντρο των φίλων του βόλεϊ, αφού εκεί θα κριθεί ο δεύτερος τίτλος (μετά το Σούπερ Καπ) της χρονιάς, το Κύπελλο, με τη μεσσηνιακή πόλη να φιλοξενεί το φετινό φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Τα ζευγάρια των ημιτελικών, που θα διεξαχθούν σήμερα, αποτελούν ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ (16.00) και η ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά (19.30 ΔΤ) με τους νικητές να προκρίνονται στον αυριανό τελικό (19.30). Στον πρώτο αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο κάτι το οποίο τους έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας στην Α1 είναι το φαβορί του ομίλου απέναντι στον ΠΑΟΚ που μετά τη μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα (7η θέση) ψάχνει τη διάκριση μέσω του Κυπέλλου. Πιο αμφίρροπα φαντάζουν τα πράγματα στο δεύτερο ημιτελικό, αφού ΑΕΚ και Κηφισιά δείχνουν να βαδίζουν σε λεπτές ισορροπίες. Η Ενωση, παρά την αγωνιστική κάμψη στο πρωτάθλημα μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Σούπερ Καπ, κάνει όνειρα και για δεύτερο τρόπαιο φέτος. Στην αντίπερα όχθη, η εντυπωσιακή φέτος Κηφισιά που φιγουράρει παρέα με τον Ολυμπιακό στο ρετιρέ της βαθμολογίας θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της και στο Κύπελλο, έχοντας ως εφαλτήριο την πρόσφατη νίκη επί της Ενωσης με 3-0 για την Α1.

  • Τα ντέρμπι των συνονόματων Ηρακλή και του αντίστοιχου της Κηφισιάς στη Θεσσαλονίκη που θεωρείται καθοριστικό για τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που καίγονται, ξεχωρίζει στην 21η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο: (Ρεθύμνου 17.00) ΟΠ Ρεθύμνου - ΑΕΚ (Πανελληνίου 17.00) ΑΟ Παναθηναϊκός - Ιωνες, (Κατσάνειο 18.00 ) ΓΣ Ηρακλής - ΓΣΚ Ηρακλής, (Μαρκοπούλου 19.00) Μαρκοπούλο - Πανναξιακός, (Χαλάστρας 19.00) ΑΣ Μακεδόνες - ΕΟ Σταυρούπολης.

Κυριακή (Μ. Μερκούρη 16.00) Ολυμπιακός - ΦΟ Βριλησσίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ