Πέμπτη 20 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
Σημερινές εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Οι ΟΒ ΣΔΟ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης κάνουν εκδήλωση με θέμα «Live yοur myth in Greece! Τουρισμός: Ανάπτυξη για τους μεγαλοεπιχειρηματίες του κλάδου, σύγχρονη σκλαβιά για τους εργαζόμενους, μακρινό όνειρο για το λαό: Ανάπτυξη για ποιον;», στη 1 μ.μ., στις 200άρες αίθουσες. Ομιλητές: Ζαριανόπουλος Σωτήρης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και Τσιαούσης Κυριάκος, πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού.

Η Οργάνωση Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ κάνει εκδήλωση στην Ξάνθη με θέμα «Ουκρανία... οι εξελίξεις μυρίζουν μπαρούτι», στις 8 μ.μ., στην αίθουσα Α1 στα ΠΡΟΚΑΤ του Πολυτεχνείου. Ομιλήτρια: Σούλα Βλησίδου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή του ντοκιμαντέρ για το θρυλικό αγώνα της Ντιναμό Κιέβου εναντίον των ναζί της Γερμανίας, «The deathmatch, Dynamokyiv vs the Nazis».

Η Τομεακή Επιτροπή ΑΕΙ - ΤΕΙ Μεσσηνίας και οι ΟΒ Οικονομικών Σχολών Μεσσηνίας κάνουν εκδήλωση, με θέμα «Μας μαθαίνουν την αλήθεια τα σχολικά βιβλία; Η επανάσταση του 1821 και η σημασία της σήμερα», στις 12 το μεσημέρι, στο Τμήμα Παιδαγωγικού. Ομιλήτρια: Κωνσταντίνα Τουρλίδα, μέλος του Τομεακού Γραφείου ΑΕΙ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ