Πέμπτη 20 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΟΜΕΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Συγκέντρωση σήμερα για την ανεργία

Νεολαιίστικη συγκέντρωση με αιχμή το θέμα της ανεργίας διοργανώνουν οι Τομεακές Οργανώσεις Ηρακλείου Κρήτης της ΚΝΕ, σήμερα Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στα Λιοντάρια.

«Να ακουστεί παντού το σύνθημα ένας για όλους και όλοι για έναν», λέει η ΚΝΕ και απαιτεί μέτρα προστασίας και ανακούφισης για όλους τους άνεργους και τις οικογένειές τους, καλώντας τους νέους να διεκδικήσουν: Εκτακτο επίδομα 1.000 ευρώ για το Πάσχα, επίδομα ανεργίας 600 ευρώ για όσο διαρκεί η ανεργία, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη χωρίς προϋποθέσεις, κανένα σπίτι ανέργου να μη βγει σε πλειστηριασμό, να παγώσουν τα δάνεια, σε κανένα σπίτι να μην κοπεί το ρεύμα, το νερό, το τηλέφωνο, δωρεάν κάρτα απεριορίστων διαδρομών.

«Λέμε στον νέο άνεργο να μην απογοητεύεται, να μην ανέχεται να τον κοροϊδεύουν, να τον εκβιάζουν. Για την ανεργία δεν φταίνε οι άνεργοι», τόνισαν ανάμεσα σε άλλα στελέχη της Οργάνωσης σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου, ενώ κάλεσαν τους νέους σε συμπόρευση με το ΚΚΕ και ενίσχυσή του στις ευρωεκλογές και στις τοπικές εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ