Παρασκευή 28 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κάλεσμα του ΜΑΣ για την απεργία

Κάλεσμα στους φοιτητές και σπουδαστές να συμμετάσχουν στην απεργία στις 9 Απρίλη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, απευθύνει με ανακοίνωσή του το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών. Μεταξύ άλλο, στο κάλεσμα σημειώνεται:

«Τα νέα μέτρα κυβέρνησης - ΕΕ - μονοπωλίων έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι το "φως στο τούνελ" για το λαό είναι σκέτη κοροϊδία. Μονιμοποιούν τα 429 ευρώ κατώτατο μισθό για τους νέους, μειώνουν τις ασφαλιστικές εισφορές των εργοδοτών τινάζοντας στον αέρα τα ασφαλιστικά ταμεία, δηλαδή την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τις συντάξεις, καταργούν τα επιδόματα στο μισθό, τις τριετίες. Θέλουν φτηνούς εργαζόμενους χωρίς κανένα δικαίωμα για να βγάλουν ακόμα περισσότερα κέρδη τα μονοπώλια!

Η κατάσταση που βιώνουμε στις σχολές και στα σπίτια μας είναι εκρηκτική! Ως εδώ! Δεν πάει άλλο! Δε θέλουμε να πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά για να σπουδάσουμε! Δεν δεχόμαστε να είμαστε πελάτες στη μόρφωση - εμπόρευμα! Θέλουμε το πτυχίο μας να έχει αντίκρισμα! Θέλουμε ουσιαστική έρευνα, στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών και όχι των κερδών των μονοπωλίων. Θέλουμε αξιοπρεπή δουλειά για να ζήσουμε!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ