Τετάρτη 16 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
Τηλεόραση
Καταγγελία για την έρευνα των «αστέρων»

Την έρευνα που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στα «Νέα» καταγγέλλει ο ΑΝΤΕΝΝΑ. Σύμφωνα με την έρευνα της Taylor Nelson, ο Νίκος Χατζηνικολάου καταλαμβάνει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα του συγκροτήματος προκάλεσε ερωτηματικά, αλλά και αντιδράσεις ως προς τη σκοπιμότητά της.

Η απουσία του Γιώργου Παπαδάκη από τη λίστα των «αστέρων» που βαθμολογήθηκαν, προκάλεσε την αντίδραση του ΑΝΤΕΝΝΑ. Μια αντίδραση που ήρθε μετά τις δηλώσεις του Γ. Παπαδάκη σε κυριακάτικη εφημερίδα, που αναφέρονταν στην «απουσία» των αντιδράσεων του καναλιού. Καταγγελία για την έρευνα είχε κάνει και η Λιάνα Κανέλλη με σχετική επιστολή της.

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ στην ανακοίνωσή του καταγγέλλει ως «εξόφθαλμα και περίεργα και πόρρω απέχοντα από την τηλεοπτική πραγματικότητα» τα στοιχεία της έρευνας της Taylor Nelson. Επισημαίνει ότι η εταιρία ως όφειλε δεν πήρε θέση και δεν κατήγγειλε την «επιλεκτική χρησιμοποίηση των στοιχείων». Ο ΑΝΤΕΝΝΑ μιλά για αλλοίωση των στοιχείων, που οδηγούν στη δημιουργία εντυπώσεων σε «βάρος καταξιωμένων επαγγελματιών της τηλεόρασης». Ο ΑΝΤΕΝΝΑ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του, ενώ καλεί το Σύνδεσμο Εταιρειών Δημοσκοπήσεων και Ερευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) να παρέμβει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ