Πέμπτη 3 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
Σημερινές εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Οι Οργανώσεις Κομοτηνής διοργανώνουν βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της Σύγχρονης Εποχής «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση» του Ρατζάνι Πάλμε Ντατ, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης. Ομιλήτρια: Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η Οργάνωση της ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ), διοργανώνει συγκέντρωση με θέμα «Ενέργεια: Ακριβό εμπόρευμα ή κοινωνικό αγαθό;. Η περίπτωση των ΑΠΕ», στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα 203. Ομιλητής: Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η Οργάνωση Πανεπιστημίου Πειραιά διοργανώνει συγκέντρωση, με θέμα «Ανάπτυξη στην περιοχή του Πειραιά για ποιον; Η προοπτική του αποφοίτου του ΠΑΠΕΙ», στις 12 το μεσημέρι. Ομιλητής: Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Η Οργάνωση ΤΕΙ Πειραιά διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση», στη 1 μ.μ., στο αίθριο του ΤΕΙ. Ομιλητής: Φάνης Παρής, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι ΟΒ ΦΚΣ - Φιλολογίας και Δασκάλων - Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Κρήτης της ΚΝΕ διοργανώνουν στο Ρέθυμνο, εκδήλωση με θέμα «Οι κατευθύνσεις της ΕΕ στην εκπαίδευση και ο ρόλος του εκπαιδευτικού στη διαμόρφωση της συνείδησης των νέων», στις 2.30 μ.μ., στην αίθουσα Ι. Καμπίτση του Πανεπιστημίου. Ομιλήτρια: Μαρία Γιαννάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Η ΟΒ ΤΕΙ της ΚΝΕ στα Χανιά διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα «Τα κέρδη τους είναι η φτώχεια μας! Οχι στα δεσμά ΕΕ και μονοπωλίων! Ισχυρό ΚΚΕ παντού!», στις 7 μ.μ. Ομιλητής: Αρης Παπακωνσταντινόπουλος, στέλεχος της ΚΝΕ.

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο παράρτημα Ηρακλείου του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Μετά το πτυχίο τι;» στη 1 μ.μ., στην αίθουσα Ε204 στο κτίριο του Μαθηματικού. Ομιλήτρια: Ελευθερία Αχυράκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ