Παρασκευή 4 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
«ΜΠΟΪΝΓΚ 777» «ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ»
Νέες υποσχέσεις για την έρευνα

ΠΕΡΘ.--

Να διασκεδάσει τις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η στάση της κυβέρνησής του προσπάθησε χτες ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, χαρακτηρίζοντας τις έρευνες για την αναζήτηση του «Μπόινγκ 777» των «Μαλαισιανών Αερογραμμών» ως «τιτάνιο έργο».

«Θέλουμε να βρούμε απαντήσεις», δήλωσε χτες ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Ναζίμπ Ραζάκ σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε με τον Αυστραλό ομόλογό του, Τόνι Αμποτ, από το Περθ όπου βρίσκεται το κέντρο συντονισμού των ερευνών. Ο Ραζάκ επιδοκίμασε το έργο των ερευνητών από Μαλαισία, ΗΠΑ, Βρετανία, Κίνα, Αυστραλία και Γαλλία, που «αντιμέτωποι με τόσο λίγα στοιχεία ...δούλεψαν χωρίς παύση για να αποκαλύψουν τις κινήσεις του αεροπλάνου».

«Ξέρω ότι μέχρι να βρούμε το αεροπλάνο, πολλές οικογένειες δεν μπορούν να αρχίσουν να θλίβονται... Μπορώ να τους υποσχεθώ ότι δεν θα τα παρατήσουμε», συμπλήρωσε ο ίδιος, που πριν δέκα μέρες επικαλέστηκε στοιχεία (που δεν εξήγησε) από τα οποία προκύπτει το συμπέρασμα ότι το αεροπλάνο κατέληξε στον Ινδικό ωκεανό και δεν υπάρχουν ελπίδες για επιζώντες. Το αεροπλάνο αναζητείται σχεδόν 1 μήνα, από τις 8 Μάρτη, που λέγεται ότι εξαφανίστηκε από τα ραντάρ και βέβαια τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, αφού είναι φανερό ότι οι επίσημες αρχές δίνουν ελάχιστα στοιχεία από όσα πραγματικά γνωρίζουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ